/  
 
Количка

Категории с падащо меню

Цена
4лв. 58лв.
Вижте всички марки
Производител
Вижте всички марки
За тегло
Вижте всички марки

Здраве

Сортирай по: Покажи по: Филтри
1

Продукти

1 Страница 1 от 1

Всеки добър стопанин иска кучето му да кипи от здраве и радост. Zooworld.bg предлага за вашето куче продукти от първа необходимост, както и специализирани продукти за лечение или поддръжка на вашия любимец.

Бълхите са често срещан проблем при кучетата, но се премахват точно толкова бързо, колкото се и хващат.Ако кучето ви се чеше интензивно или губи от козината си, обикновено около врата или опашката, има вероятност да има бълхи. Обикновено те предизвикват сърбеж и дискомфорт, но може да доведат и до по-сериозни проблеми като кожни инфекции и анемия. Добре е превантивно да третирате кучето против бълхи, ако имате някакви съмнения свързани с обитаваното от кучето място или при досег с заразено животно.

Глистите при кучетата се развиват в тялото на кучето,причинявайки разнообразни симптоми и достигайки различна степен на тежест. Ранното разпознаване на симптомите и на време взетите мерки за отстраняване, може да предотвратят усложнения, както и предаването на паразитите на друго куче или на човек. Симптомите при налчие на глисти са индивидуални за всяко куче, затова е необходим преглед от ветеринар и след необходимите изследвания и диагноза-третиране с подходящите медикаменти.

Денталната грижа за вашето куче е сериозна задача, особено ако го храните предимно с мека храна. Както при хората, така и при кучетата зъбите трябва да бъдат редовно поддържани и преглеждани. Zooworld.bg предлага голямо разнообразие от дентални продукти - зъбни гелове, пасти, зъбопочистващи лакомства, които да ви помогнат да предпазите зъбите на вашия любимец от натрупването на зъбен камък и последвалите от него проблеми.

Предлагаме и продукти за първа помощ на вашето куче, за да можете да реагирате бързо и адекватно при евентуален инцидент, в случай, че няма ветеринар на близо.

 
Върни До Горе