/  
 
Количка

Категории с падащо меню

Цена
6лв. 12лв.
Вижте всички марки
Производител
Вижте всички марки
За тегло
Вижте всички марки

Здраве

Сортирай по: Покажи по: Филтри
1

Продукти

1 Страница 1 от 1

Котките са самостоятелни животни, но разчитат на нас, като родители, да им набавяме необходимите медикаменти за поддържане доброто им здраве и дълголетие. Предлагаме витамини, минерали, хранителни добавки и медикаменти за поддържане или лечение на пикочните пътища, болка, тревожност, ставни проблеми или друг вид неразположения. Важно е да давате на любимецът Ви витамини или хранителни добавки, за да подсилите имунната му система и да подобрите цялостното му състояние. Разполагаме както с дъвчащи се медикаменти, така и такива, които се добавят във водата или се смесват с ядението. Разбира се, задължително преди да закупите, се консултирайте с ветеринар, относно състоянието на котето и специфичните му нужди.

Редовната дентална поддръжка при котките е от изключително значение, защото симптоми се проявяват, едва когато развитието на парадонтоза, зъбен камък или друг орален проблем, вече е стигнало по-напреднал етап. Осигурявайки правилната защита на венци и зъби, ще спестите на мъничето болезнени и стресиращи за него/нея дентални интервенции. Разбира се поччистването на зъбите не е най-либимото на котараците, но е необходимо, защото унищожава задържалите се вредни бактерии в устата и предотвратява преминаването им към органите. Поддръжката може да бъде и приятно с асортимента ни от дъвчащи, почистващи зъбите лакомства и дъвкалки. В Zoooworld.bg предлагаме богат асортимент от пасти за зъби, вода за уста, четки и какво ли още не, за да откриете сред тях най-подходящите за котарачето Ви.

Никой собственик на котка не иска бълхи, глисти,кърлежи и други паразити да причиняват на мъничето страдание и дискомфорт, за това ние предлагаме продукти с които да се справите лесно и безболезнено с проблема. Zooworld.bg разполага с голям избор от висококачествени, противопаразитни продукти, специално създадени за отглеждани навън или вътре котки. Независимо от възрастта, породата и дължината на косъма, всяка котка е  застрашена от паразити, за това не трябва да ги подценяваме. За да гарантираме сигурносстта на любимеца Ви и на Вашият дом предлагаме разнообразни продукти като шампоани, пудри, верижки, капки, яки и др. продукти за борба с паразити. Консултирайте се и с ветеринар!

Върни До Горе