/  
 
Количка

Категории с падащо меню

Цена
3лв. 502лв.
Вижте всички марки
Производител
Вижте всички марки
За тегло
Вижте всички марки

Тераристика

Сортирай по: Покажи по: Филтри
1 2 3 4 5

Продукти

1 2 3 4 5 Страница 1 от 5

Клетки за влечуги и земноводни, храна за влечуги и акесоари за влечуги, специално за вашите прекрасни и екзотични животни.

В допълнение към екзотичната им визия и итригуващо поведение, влечугите и студенокръвните животни са интелигентни и много интересни за наблюдение. Клетките за влечуги не заемат много място, предлагат се аквариуми, терариуми,фаунариуми за по-малките представители животни. Също като домашните животни, влечугите изискват основни пособия и оборудване като осветление, отопление, термометър и влагометър, декорации, където да се крият, съдове за храна и вода, както и различни видове храна за влечуги. Всеки вид е различен като поведение и характер, ето защо се предлагат разнообразни продукти, съответващи на нуждите им. С подходящата грижа и поддръжка, влечугите може да имат дълъг живот и да се приспособят лесно към средата, в която се отглеждат. Храната им варира от листни заленчуци и плодове до червеи, насекоми и дори мишки. След като знаете каква храна, оборудване и клетка ще са подходящи за вашия любимец, ще успеете да му подсигурите здравословен, качествен и дълъг живот.


Брадатите агами или както са известни брадатите дракони са спокойни, добри и тихи влечуги, което ги прави отлични като за първо домащно животно, освен това поддръжката им  изисква сравнително малко усилия. Техните терариуми обикновено са снабдени с осветителни тела за терариуми, подсигуряват достатъчна абсорбация на калций и витамин D, има клон, по който да се катерят и декорации в различни форми, под които да могат да се скрият. Земноводните животни като водните костенурки и жаби изискват различни хабитати от тези на влечугите. За разлика от брадатите агами, жабите предпочитат да живеят въвариуми, пресъздаващи естествените условия на водата и сушата. Предлагат се разнообразно храни за влечуги и земноводни, които се различават по съдържанието и хранителните си стойности, за това трябва да знаете кои храни ще са подходящи за вашия любопитен гекон, красива змия или игуана.


Аксесоарите за влечуги включват различни видове нагряващи и осветителни крущки, декоративни камъни и клони или декорации за криене. Те са важни за студенокръвните животните, тъй като те регулират телесната си температура благодарение на заобикалящата ги среда. Когато избирате клетка за вашето земноводно или влечуго, се уверете, че тя е достатъчно голяма и то ще може спокойно да се разпъне цялото в нея.  От правилната храна за влечуги и земноводни до подходящото оветление, отопление, декорация за криене, осигурете на своят любимец най-доброто за дълъг и здравословен живот!

 

 

Върни До Горе