/  
 
Количка

Категории с падащо меню

За тегло
Вижте всички марки

Транспортни чанти, кошове и аксесоари

Сортирай по: Покажи по: Филтри
1

Няма никакво съмнение, че котките и кучетата се различават и, че за тях трябва да се мисли като пълни противоположности. Както знаем котките не споделят насладата на кучетата от това да се возят в коли, независимо от разстоянито и продължителността. Котешките транспортни чанти и кошове са предназначени да направят така, че возенето в кола да бъде по-поносимо за вашите котараци,  независимо от това дали е посещение при ветеринар или пренасяне в нов дом. С предлаганите от нас разнообразни продукти, ще осигурите на любимото ви коте безопасност и комфорт.

Разполагаме с разнообразни стилове и размери. Някой от тях имат приспособления за контрол на климата, при продължително пътуване, за да бъде подсигурен максимарен комфорт на животинчето.

Луксозните транспортни чанти са комфортни, с дръжки за ръчно пренасяне и за рамо, като предлагаме и такива с вградена вентилационна мрежа. Те разполагат и с голями джобове( с цип или закопчаване), където да поставите аксесоарите на котката Ви, както и купички, дюшек или отварящ се решетъчен покрив.

Всички чанти и кошове, от плат или пластмаса, осигуряват максимална надеждност и комфорт за вашето добро коте. Приятен и безавариен път от Zooworld.bg!

Върни До Горе