/  
 
Количка

Категории с падащо меню

За тегло
Вижте всички марки

Порове

Сортирай по: Покажи по: Филтри
1

Продукти

1 Страница 1 от 1

Поровете са интелигентни, много любопитни, игриви и забавни хищни бозайници. Преди да си вземете порче вкъщи е важно добре да проучите начина на живот на косматкото, за да му подсигурите всичко необходимо за дълъг и щастлив живот. Поровете се нуждаят от много грижи и внимание, затова е важно да им ги осигурите. Консултирайте се и с ветеринар при взимането на пор, за по-подробни инструкции, относно отглеждането в домашни условия.

Осигурете на новия член на семейството си просторен дом. Колкото по-голяма е клетката, толкова по-добре. Възможно е да бъде и на няколлко нива, най-важното е да бъде лесна за почистване и просторна. Поровете са много игриви и закачливи, любознателни животинки. Ако поставите играчки, хамак или друг развлекателен елемент, това ще направи мъничето изключително щастливо. Когато пускате порчето на свобода, предварително обезопасете пространството. Поровете са изключително любопитни, което ги прави безстрашни, за това запушете всички възможни отвори, приберете електрическите кабели и домашните растения.

Когато са малки мъжките и женските порчета почти не се различават, но в последствие мъжките стават по-голями по размер. Кастрацията при мъжките е желателна, заради агресивността им по време на размножителния период, а при женските е животоспасяваща. Не обичат да живеят самички, за това е добре да си имат другарче, но ако не можте да се справите с два пора, подсигурете на косматкото повече играчки. Миризмата, може изцяло да се премахне, ако се отстрани жлезата, отделяща миризлив секрет, за това консултирайте се с ветеринар. И не забравяйте, че все пак пора е животно и е нормално да има характерен мирис, както кучето и котката.

В Zooworld.bg ще откриете всичко необходимо за правилното отглеждане на пора Ви, за да живее дълъг и щастлив живот. Предлагаме както продукти от първа необходимост, така и аксесоари – храна, лакомства, клетки, къщички, колибки, настилки за легла, транспортни кошове и клетки, козметични и хигиенни продукти, здравни продукти, играчки, поводи и нагръдници. Ако имате въпроси към нас, с радост ще Ви съдействаме!

 

Върни До Горе