/  
 
Количка

Категории с падащо меню

Цена
6лв. 111лв.
Вижте всички марки
За тегло
Вижте всички марки

Плъхове

Сортирай по: Покажи по: Филтри
1

Продукти

1 Страница 1 от 1

Плъховете са послушни домашни животинки. Много са чистоплътни, високо интелигентни, префектни за отглеждане от вече пораснали деца. Месечната им поддръжка излиза много евтино, но инвестицията в клетката е от значение. Плъховете спят през деня, но не са изцяло активни нощтем животни. Обичат да прекарват време със стопаните си както денем, така и нощтем.

Плъховете са много общителни животни, контактът с Вас не им е достатъчен. Поради тази причина е добре да си имат компания. Много са игриви и е важно да им подсигурите много играчки с които да се забавляват. Освен специализираните играчки, обичат тунели и въжета. Важното при колелата за въртене е те да бъдат достатъчно големи и да  нямат отвори, в които да зсядат опашката и крачетата. Можете да скриете храна и лакомства из клетката или в играчките, като по този начин да създадете разнообразие на косматото мъниче.

При първият контакт е важно да оставите животинчето да Ви подуши и опознае. Когато го взимате, го правете с две ръце и през коремчето. Никога не го хващайте за опашката. Веднъж да свикне и ще идва само, за да играе с Вас. Когато излиза на свобода, винаги го наглеждайте. Добре е да обезопасявате предварително помещението, имайки предвид контакти, електрически кабели, дупки, процепи и растителност. 

Ние от Zooworld.bg сме се погрижили да Ви снабдим с всичко необходимо, за правилния растеж и развитие на плъхчето Ви - храна, лакомства, играчки, клетки, настилки за легла, аксесоари, поилки и хранилки, здравни продукти, козметични и хигиенни продукти, транспортни клетки и кошове и много други.

Върни До Горе