/  
 
Количка

Категории с падащо меню

Намери продукти по
За тегло
Вижте всички марки

Nutrivet

 
Nutrivet
Кучетата са месоядни. Въпреки техния начин на живот днес, като цяло метаболизма включително храносмилателната им система е идентична с тази на техните предци ... Следователно, техните физиологични нужди са тези на хищниците ... "
Диетична храна която ние предлагаме,най-добре отговаря на техните хранителни нужди, тя съдържа храна в зависимост от техния инстинкт в природата. Въпреки това, ние трябва да се вземе предвид сегашния им начин на живот (редовно хранене, ниска обща физическа активност ...).
За разлика от традиционните храни за домашни любимци,ние се стремим да диверсифицираме своите източници на месо, за да бъдем верни на естественото хранене на кучето в природата (в зависимост от елемента на плячка).
Уникалните рецепти са разработени в съответствие с "даровете на природата" и за осигуряване на здравето и дълъг живот на нашите другари.
 
"Кучетата са месоядни." Следователно, тяхната физиология е генетично програмирана да метаболизира основно месни съставки, а не въглехидрати, богати на храни, като зърнени култури, от храната до традиционните домашни любимци.
 
Хранително нашите кучета са с много ограничени въглехидратни нужди. Въпреки това, тяхната диета е почти изключително месо.
БЕЗ ЗЪРНО
За разлика от традиционните храни за домашни любимци,тази храна е съставена предимно от пресни съставки, най-вече на базата на месо и без зърнени култури. Всъщност, високото съдържание на въглехидрати от зърнени култури допринася за затлъстяване, диабет, висока кръвна захар и инсулинова резистентност.
Различни зеленчуци
Зеленчуците са чудесно допълнение набавящи витамини, минерали и от съществено значение за здравето на нашите кучета. 
Растителни екстракти
Кучето инстинктивно изследва ползите от някои растения за неговата естествена жизненост.Те позволяват да се премахнат техните токсини и слуцат за укрепване на телата им.
НЯМА РАСТИТЕЛНИ МАСЛА
"Кучетата са месоядни." Тяхната нужда от животински мазнини, а не растителни е очевидно.
Здравето на нашето куче изисква входни съществени мазнини, като омега-3 С цел да се осигури най-доброто за здравето и физическото състояние на нашите кучета, така че е от съществено значение е да се осигури на животните омега 3
СМЕС ОТ МИНЕРАЛИ

 

0

продукти

Върни До Горе