/  
 
Количка

Категории с падащо меню

За тегло
Вижте всички марки

Нашийници и поводи

Сортирай по: Покажи по: Филтри
1

Продукти

1 Страница 1 от 1

Любопитни и независими, някой котки лесно се разсейват и имат склонност да се скитат, което може да доведе до тяханата загуба. Ето защо котешките нашийници,нагръдници и поводиса важен аксесоар за котките от всички възрасти, тъй като се увеличава вероятността те да се върнат при стопаните си. Можете спокойно да се разхождате с вашата котка, като по този начин имате възможността да прекарате повече време с нея. Освен това, разходките на открито дават възможност на вашият любимц да се раздвижи, което е много  полезно.

Котешките нашийници са важни за разпознаването на Вашето коте, но е възможно котката ви да се измъкне, поради тази причина по-уместно е да се използват котешки нагръдници. Те предпазват котката от измъкване и не предизвикват напрежение в гърлото.

 Предлаганите от нас артикули гарантират безопасността и удобството на вашата котка. Освен с разнообразни щампи, предлагаме и нашийници със звънче, за да се ориентирате за местонахождението на вашия приятел и какво се случва с него, докато се разхожда из дома ви. Котешкият нашийник може да бъде подбран така, че да отговаря на индивидуалността на вашето коте. Нашийниците и поводите са в различни стилове и цветове, а едни от предлаганите марки са: Ferplast, Camon, Vitacraft, Nobby и др.

Когато се въвеждат първоначално тези атрибути, тъй като не са свикнали с тях, котараците трябва постепенно да се приучат. Това става като се поставят близо до леглата им, за да се запознаят с тях. Друга мъдра препоръка е собствениците да имат търпение, тъй като повечето котки трудно свикват. Много важно е да похвалите вашето коте, когато му поставите нашийник или нагръдник, така, че не пропускайте да му дадете вкусна награда.

Върни До Горе