/  
 
Количка

Категории с падащо меню

За тегло
Вижте всички марки

Морски свинчета

Сортирай по: Покажи по: Филтри
1

Продукти

1 Страница 1 от 1

 

Морските свинчетаса едни от най-търсените домашни любимци, защото са малки, пухкави, общителни и миловидни. Разбира се отглеждането им изисква доста грижи и внимание. Малчовците имат доста потребности- просторен дом, специална диета, добри хигиенни условия, много любов и грижи.

 Продължителността им на живот е 6-7 години. Морските свинчета обичат да имат компания, друг представител на вида. Има моменти в които поведението им е неспокойно, но това не бива да Ви учудва, защото обикновено причината за странното поведение е почистването на къщичката им. Те държат много на територията си и поради тази причина почистването или разместването на дома им временно ги стресира. Чрез търкаляне и ориниране , те маркират наново територията си и вече всичко е наред. Храненето им включва предимно суха храна, изсушена трева, семена, листа, плодове, зеленчуци, зърнени храни. Давайте им сено, то помага за поддържане дължината на зъбите им. Важно е да не им давате люто. Клетката на морското свинче не трябва да е в близост до климатик или печка. Обичат да се разхождат на свобода, за това им осигурете безопасно пространство, премахвайки остри, тежки или горещи предмети. Силния шум предизвива голям стрес у животното, за това го избягвайте.

Zooworld.bg предлага всичко необходимо за правилното отглеждане на морското Ви свинче- храна, лакомства, здравни продукти, клетки и къщички, настилки за легла, козметични и хигиенни продукти, играчки, кошове и клетки за пътуване, купички, поилки,  аксесоари и много други.

Върни До Горе