/  
 
Количка

Категории с падащо меню

За тегло
Вижте всички марки

Мини зайци

Сортирай по: Покажи по: Филтри
1

Мини зайците са много сладки и добродушни домашни любици, но е важно добре да прецените дали сте готови да поемете тази отговорност, преди да си вземете вкъщи мъничето. Отглеждането на малко зайче не е лесна задача, но с подходящите продукти, търпение и грижи, ще се справите успешно.  

Първото, което трябва да направите, преди да вземете косматкото, е да разучите всичко относно това какви са навиците, поведението му, с какво се храни, какво оборудване ще му е необходимо и какви са най-често срещаните проблеми, свързани с тях. Декоративните зайчета са много крехки, взискателни към предоставените им условия на живот и много чувствителни, което е причина лесно да се разболяват и загиват. Най- честите причини за наразположението им са: неправилното хранене, настъпване, изпускане, падане от високо, непоносимост към климатичните условия( не понасят жегите, но и прекаленото изкуствено охлаждане). Страхливи са и дори при силен стрес могат да се разболеят. Ако имате малки деца, е важно да им обясните, че зайчето не е играчка. При правиилно гледане, мъничето можеда доживее над 10 години.

Ако търсите най- добрите продукти, които да гарантират здраве и дълголетие на домашното Ви зайче, попаднали сте на правилното място. Zooworld.bg предлага разнообразни продукти, като храна, лакомства, хранилки, клетки, козметика, хигиенни продукти и др.

Върни До Горе