/  
 
Количка

Категории с падащо меню

Намери продукти по
За тегло
Вижте всички марки

Caro Croc Premium

 
Caro Croc Premium

Кучето и котката не са само ваши приятели, но и част от семейството ви!

Това е причината Вие да искате най-доброто за тях! За доброто здраве е нужна добра храна. Факторите, от които зависи коя храна е най-подходяща за Вашите котка и куче са: възраст, вкусови предпочитания и евентуална свръхчувствителност към дадени продукти.

Знаците Gewoon Goed и OER Hollands отбелязани на опаковката са гаранция за качество и означават, че Caro Croc се  произвежда единствено и само от висококачествени и натурални суровини, витамини и минерали и не съдържа изкуствени аромати, оцветители, вкусови подобрители и консерванти.

Асортименът на марката е съобразен с всички фази от живота на Вашите любимци, както и с евентуална хранителна чувствителност. Серията продукти за израснали кучета и котки е с вкус на пиле, агнешко, риба и др. Добавката на масло от сьомга в храните подобрява състоянието на кожата и козината.

Тъй като мазнините са основен източник на енергия, храните за кучета и котки са с висококачествени мазнини, лесноусвоими от организма. Омега-3 и -6 мастните киселини действат стимулиращо на имунната система, подпомагат функциите на бъбреците и правят кожата здрава.

На всяка опаковка на продуктите от марката с разделителна черта е оказано съотношението протеини/мазнини в проценти.

Марката гарантира:

 

· Нормална микрофлора на червата

· Контрол на теглото

· Предотвратява ставни проблеми

· Бъбречна профилактика

· Антиоксиданти

· Устна хигиена

· Здрава кожа и красива козина

 

 

0

продукти

Върни До Горе