/  
 
Количка

Категории с падащо меню

Намери продукти по
За тегло
Вижте всички марки

Casa Fera

 
Casa Fera

Casa Fera е пълноценна храна за кучета и котки от всички породи и възрасти. В нея източниците на белтъчини, мазнини и въглехидрати са с високо качество, което гарантира пълноценно развитие.

Съотношението на калции, фосфор и витамин D цели оформянето на здрав скелет при малките кучета и котки. Съдържанието на Омега-3 и -6 мастни киселини допринася за доброто състояние на кожата и козината и увеличава съпротивителните сили.

Към храната за по-големи кучета и котки е добавен витамин Е в качеството му на натурален антиоксидант, а в добавка най-вече на ниското съдържание на фосфор се понижава рискът от бъбречни заболявания. Храната е бедна на натрий, което е от значение за регулиране на кръвното налягане и благоприятства за подобряване функцията на сърцето. Омега-3 мастните киселини допринасят за противоракова профилактика и имат противовъзпалително действие.

По-ниското съдържание на протеини и мазнини, в храната за зрели кучета и котки, намалява натоварването върху храносмилателната система, черния дроб и бъбреците и осигурява повишената смилаемост, като допринася за удължаване продължителността на живота. Обогатена с антиоксиданти, високото съдържание на хранителни фибри стимулира понижената чревна перисталтика.

 

0

продукти

Върни До Горе