/  
 
Количка

Категории с падащо меню

За тегло
Вижте всички марки

Легла

Сортирай по: Покажи по: Филтри
1

Всяка котка счита дрямката за задължителна, когато става дума за ежедневните й задължения. Повечето котки обичат топли и уютни места, а това става именно в котешки легла, инсталирани в уютен кът.

Zooworld.bg предлага котешки легла в голямо стилово разнообразие. Те могат да бъдат луксозни и по-обикновени, открити или закрити, отопляеми или не, в различни форми, стилове и цветове. Предлагаме и само подложки и дюшечета в различен стил и дизайн. Независимо какво легло ще изберете за вашата любима котка не забравяйте, че по този начин Вие ще й осигурите уют, топлина и уединение. 

Много собственици на котки и малки котенца, предпочитат да приютят техните любимци в леглото си, кътето те намират топлина от тяхното тяло и се успокояват. Въз основа на това има котешки отопляеми легла, постелки и възглавници, което е добра алтернатива за вашата котка.

Ако за вас е важно, леглото на вашият любимец да се вписва добре в остановката на стилният Ви дом, то тогава изберете от богатото разнообразие луксозни легла. Може да избирате между миниатурни дивани, плюшени столове и шезлонги с дамаски в разнообразни, отговарящи на Вашите изисквания и вкусове, десени.

Друг тип легла са сферично оформените, с ергономичен дизайн за да може по-лесно да се  приспособи към тях Вашето коте. Предлагаме и легла с чекмеджета, за съхранените играчките и аксесоарите на котето, като настолни легла, които дават възможност за оглед от високо. 

Върни До Горе