/  
 
Количка

Категории с падащо меню

Цена
0лв. 100лв.
Вижте всички марки
За тегло
Вижте всички марки

Лакомства

Сортирай по: Покажи по: Филтри
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Продукти

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Страница 1 от 11

Чудите се  с какво подаръче да зарадвате послушното си куче? Разнообразните лакомства, които предлагаме, ще доставят на кучето ви удоволствие и наслада, които то заслужава ежедневно. Разбира се, консумирани с мярка, лакомствата ще ви помогнат да подсилите връзката с вашето куче, да го поущтрите, когато е било послушно, научило нова команда или просто ей така, без причина! Бъдете разумни, преценете кой от продуктите ни е най-подходящ за кучето, спрямо неговите нужди, вкусови предпочитания, здравословно състояние и го зарадвайте, както и то радва вас! 

Важно е, да давате правилното количество лакомства и в правилния момент. Вкусотийте в прекомерни количества могат да причинят затлъстяване, поради тази причина трябва да се внимава с тяхната консумация. Има голямо разнообразие от лакомства, от които може да изберете, повечето от които съдържат изцяло натурални съставки. Лакомствата могат да са в различни размери и форми, нискокалорични, с разнообразни вкусове- пиле, телешко, заешко, сьомга, патешко, сладък картоф и т.н. Може да си направите и домашни лакомства. Zooworld.bg ще ви предостави рецепти за домашни бисквити, мъфини, ледени близалки и много др. Нарязаните на малки парчета плодове и зеленчуци също са подходящи нискокалорични лакомства.

Ако давате на кучето си кокали, давайте му само големи- телешки, като е добре да го наглеждате докато ги яде. Малките кокали, особено пилешките са опасни и могат да предизвикат спешни консултации при ветеринаря. Избягвайте също и храни като шоколад, грозде, стафиди, ядки и тесто. Това са част от силно токсичните за кучетата храни, както и е добре да не давате на любимеца си силно подправени или пържени храни, защото водят до храносмилателни проблми.

Кога трябва да давате на любимеца си лакомства? Най- подходящият повод за лакомство е по време на дресировка, като награда за наученото. Лакомството е добра мотивация за кучето да си припомни на какво сте го научили преди време, както и да продължава да го изпълнява за в бъдеще. 

 
Върни До Горе