/  
 
Количка

Категории с падащо меню

Цена
1лв. 16лв.
Вижте всички марки
Производител
Вижте всички марки
За тегло
Вижте всички марки

Лакомства

Сортирай по: Покажи по: Филтри
1 2

Продукти

1 2 Страница 1 от 2

Ако котето Ви е било послушно и си е играло с драскалката и играчките си, вместо да драска дивана и гризе обувките Ви, го наградете с вкусни котешки лакомства. Дори ако котката Ви трудно свиква с храната, която й давате, можете да сложите вътре и няколко от любимите й вкусотийки, за да я съблазните или пък просто за да подобрите вкуса на храната. Пътуването с кола не е от най-любимите преживявания на котката, за това давйки й няколко от любимите лакомства може да намали стреса по време на пътя, както и да насърчи доброто й поведение.

Освен вкусна награда, много от лакомствата могат да бъдат и от полза за здравето. Повечето от изкушенията съдържат витамини, минерали и амино киселини полезни за здравето, като същевременно не нарушават здравословната диета на котето. Разполагаме и с лакомства, които поддържат здравето на венците и зъбите, както и допринасят за свежия дъх на мъничето. Имаме и такива, които намаляват формирането на топки от косми в организма, които причиняват суха кашлица, повръщане и други свързани с това проблеми.

Ако котката Ви трябва да приема лекарства, Zooworld.bg предлага и лакомства, специално създадени, за да се скрие вътре таблетка и да се замаскира неприятния вкус на хапчето. Котките обичат и мляко, но им е трудно да го храносмилат, за това има вкусотийки, в които се съдържат калций, витамини и минерали, но без без лактоза. За чувствителни котки предлагаме и лакомства без оцветители, овкусители и консерванти. Добре е да внимавате с количеството, което давате на любимеца си, за да не натрупа излишни килограми, както и да се консултирате с ветеринар. 

Върни До Горе