/  
 
Количка

Категории с падащо меню

Цена
2лв. 158лв.
Вижте всички марки
Производител
Вижте всички марки
За тегло
Вижте всички марки

Купички и съдове за храна и вода

Сортирай по: Покажи по: Филтри
1

Продукти

1 Страница 1 от 1

 

Като любящи собственици на кучета, за нас е важно да подберем възможно най-добрите купички за храна и вода, подходящи за вашето куче. Важно е, когато става въпрос за закупуване на какъвто и да е вид хранилка, внимателно да се проучи разнообразието от предлагани продукти на пазара. Освен това тази хранилка ще бъде част от обстановката във вашия дом за дълго време, така че е добре тя да се вписва и в интериора на дома ви.

Zooworld.bg разполага с голямо разнообразие от съдове за вашето куче - пластмасови, от неръждаема стомана, керамични, надигнати, автоматични- издръжливи и подходящи за всякакви породи кучета.

Керамичните съдове например, са тежки и не могат да бъдат повдигнати от кучето,както и са стилно решение за дома ви,тъй като се предлагат в различни цветове и форми.

Стоманените съдове са изключително здрави и ако кучето ви е палаво, няма да се налага честото закупуване на нови.

Надигнатите купички за храна и вода подпомагат  храносмилателната система на кучето, като предотвратяват много проблеми, които консумацията от нормални купички може да причини. Надигнатите купички са по-хигиенични, по-удобни за кучето, поддържането на неговата стойка и по-лесното преглъщане на храната, когато е много нетърпеливо. Бъдете сигурни, че избирате правилната височина на купичката, в зависимост от породата и нуждите на кучето ви.

Ако пък ви се наложи да отсъствате през деня и няма кой да нахрани вашият приятел, купете си автоматична хранилка. Може да я настроите да дава на кучето храна и вода през целия ден. Така и вие ще сте спокойни и вашият четириног приятел ще е нахранен и щастлив.

 

Върни До Горе