/  
 
Количка

Категории с падащо меню

Цена
1лв. 144лв.
Вижте всички марки
Производител
Вижте всички марки
За тегло
Вижте всички марки

Козметика и хигиена

Сортирай по: Покажи по: Филтри
1 2

Продукти

1 2 Страница 1 от 2

Независимо дали вашето куче се нуждае от постоянна поддръжка или не е от най-претенциозните породи, с нашите продукти хигиенните и козметични навици ще бъдат по-лесно осъществими за вас и по-поносими за вашето приятелче.

Поддържайте лесно прическата на вашият любимец с богатия ни асортимент продукти, проектирани специално да направят лесен живота ви щом става въпрос за подсрижката на кучето ви. 

Поддръжката на ноктите при кучетата е нещо, което изглежда маловажно, но всъщност изисква голямо внимание от страна на собственика. С нашите специални инструменти за рязане на нокти можете лесно и безболезнено да поддържате маникюра на любимеца ви, разбира се след като се консултирате с ветеринар относно точният начин на изрязване. 

Козината на вашето куче ще бъде чиста, мека и лъскава с нашите висококачествени шампоани и балсами. Важно е кучето да бъде къпано само със специализирани препарати, защото човешките такива са много силни и могат да предизвикат сърбежи, възпаления и падане на козината. 

С гребен или четка вие лесно можете да доставите удоволствие на кучето си, като едновременно масажирате  кожата му и премахвате излишните снопове козина, оставяйки го в прекрасен вид и настроение.

Кърпите за подсушаване след баня ще накарат вашето куче да се почувства комфортно след баня, както и ще предпази дома ви от пръски вода, които кучето ви интуитивно разпилява.

Почистете лесно бъркотията, която четириногото ви приятелче е сътворило с препаратите и спрейовете за почистване на петна от различни повърхности, както и за отстраняване на неприятни миризми.

 

Върни До Горе