/  
 
Количка

Категории с падащо меню

За тегло
Вижте всички марки

Котешка тоалетна

Сортирай по: Покажи по: Филтри
1

Котките не се нуждаят от много грижи, защото са доста самостоятелни и сами се грижат за себе си,но предоставянето и почистването на котешката тоалетна е изцяло наша грижа. Котешката тоалетна е много важно и лично място за котката, като добрата му хигиена е от голямо значение за тези чистоплътни животинки. Предлагаме различни марки, модели, форми и разцветки тоалетни и необходимите към тях принадлежности, за да можете да да набавите всичко необходимо за удобството на Вашето котараче.

Тоалетни могат да бъдат открити, закрити, електронни или автоматични, а постелките, за котешката тоалетна могат да бъдат бентонитови, силиконови, натурални, с аромат или без, бързо абсорбиращи, бързо премахващи миризмите и др. Иновациите при котешките тоалетни позволяват безпроблемна поддръжка, като последните новости са свързани и с биоразградими, безвредни тоалетни.

Предлагаме и дискове, систематизирани за обучение върху човешка тоалетна, както и килимчета, лопатки, ароматизатори, филтри, пликчета и др. аксесоари.

Върни До Горе