/  
 
Количка

Категории с падащо меню

Цена
0лв. 223лв.
Вижте всички марки
За тегло
Вижте всички марки

Храна за котки

Сортирай по: Покажи по: Филтри
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Продукти

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Страница 1 от 20

Собствениците на котки са съгласни, че предоставянето на добре балансирана, здравословна храна може да удължи живота на любимеца Ви. Избирайки правилнатакотешка храна, може да се окаже трудна задача за повечето собственици, за това ще се опитаме максимално да улесним избора Ви, според породата, възрастта и нуждите на приятелчето Ви. Важно е да знаете, че подходящата храна ще осигури по-дълъг и качествен живот на любомеца Ви. Според нуждите на котето трябва да изберете дали храната да е от консерва/пауч или суха, а може и да смесвате двата вида според вкусовете на мъничето.

Важно е храната  да е висококачествена и в състава й да не влизат консерванти, изкуствени съставки и синтетични химикали. Качествената, органична храна съдържа естествени хранителни източници, без пестициди, хормони на растежа или антибиотици. Консултирайте се с вашия ветеринар преди да изберете храна или пробвайте различни видове, доката не попаднете на най-подходящата в съотношение качество и цена.

Изборът на храна в Zooworld.bg е голям, като предлагаме водещи производители като: Orijen, Acana, Hill’s, Royal Canin, Nature’s Protection, Applaws, Advance, Happy Cat и др. Повечето от храните са с гарантирано качество, но е важно да наблюдавате изпражненията на котката, настроението й и цялостното й здравословно състояние, за да прецените дали храната е подходяща. Ако котката е с чувствителен стомах или алергична трябва да й набавите храна за чувствителни котки, склонни към алергии. Важно е да се има предвид и възрастта на животинчето, активността му, породата, здравословното състояние, както и дали е кастрирана или не. Вземайки предвид всички тези фактори вие лесно ще определите правилната формула и хранителни елементи, които най-добре да отговарят на нуждите на любимото Ви коте, за да се радва то на дълъг, щастлив и здравословен живот. Добър апетит!

Върни До Горе