/  
 
Количка

Категории с падащо меню

Цена
6лв. 36лв.
Вижте всички марки
Производител
Вижте всички марки
За тегло
Вижте всички марки

Катерички

Сортирай по: Покажи по: Филтри
1

Продукти

1 Страница 1 от 1

Катерицата е много симпатично, игриво и умно животинче. Ако нямате опит в отглеждането на катеричка, внимавайте при първия ден от контакта с нея. Подхождайте внимателно, за да не я стреснете, защото катерицата е изключително плашливо животно. Ако я изплашите , може трудно да  свикне с Вас. Ако имате деца или други животни в дома, сложете клетката на катерицата на недостъпно за тях място. Когато я заведете в дома си, не я пускайте веднага, защото може да започне да се удря в прозорците и да се нарани. Добре е първо да свикне с обстановката.

Добре е да подсигурите на катеричко условия за живот, които максимално да се доближават до тези в дивата природа. Например, къщичката й е добре да прилича на тази, която катеричката би си направила сама в гората. В пространството, което обитава можете да сложите и клони, по които да се катери.В клетката на катеричко, трябва да има къщичка, където да може да се осамотява. Катериците са много активни животни, необходимо е да ги пускате на свобода, като за целта им осигурите обезопасено пространство. Най-опасни са електрическите кабели, защото може да ги прегризе, както и вентилатори и климатици, защото може да се скрие в тях. Добре е да наглеждате животинчето, докато е на свобода. Важно е мъничето да не бъде излагано на силно течение, студ, горещина или силно осветление. Стресът също трябва да се избягва, защото може да причини заболявания.

С търпение и любов, можете да научите косматкото, да живее кротко и извън клетката си. Прибързаните действия и близост, могат да изплашат страхливото животинче. Подхождайте спокойно и постепенно и ще постигнете успех. Zooworld.bg Ви предоставя всичко необходимо, за правилното отглеждане на малкото катериче, като- храна, лакомства, клетки, къщички, съдове за храна и вода, здравни продукти, хигиенни и козметични продукти, настилки за клетка, играчки, аксесоари и много други. Ако имате въпроси към нас, относно продуктите с удоволствие ще Ви помогнем. 

Върни До Горе