/  
 
Количка

Категории с падащо меню

Цена
1лв. 103лв.
Вижте всички марки
За тегло
Вижте всички марки

Играчки

Сортирай по: Покажи по: Филтри
1 2 3 4 5 6

Продукти

1 2 3 4 5 6 Страница 1 от 6

Ако котката Ви е закачлива, палава и иска да си играе, това занчи, че е здрава и щастлива котка. Игрите са от жизнено значение и са много важна част от живота на любимеца Ви, за това е добре да предоставите необходимият брой играчки, с които да се забавлява и изразходва енергията си. Физическото и ментално здраве на мъничето зависят от двигателната му активност, но е важно и да разберете към кой вид играчки проявява интерес. За целта си поиграйте с мъничето и разберете дали обича да дъвче, да гони топче, да се закача с нещо висящо или дрънкащо.

Денталните, дъвчащи играчки имат здравословен ефект за венците, зъбите, както и за добрия дъх. За градината предпочитаните играчки са тунелите, подходящи за много активните котки.  Плюшените играчки също са предпочитани от котараците, защото лесно могат да си забият ноктите в тях. Различните котки имат различни предпочитания, за това Zooworld.bgпредлага голям избор от разнообразни по форма, големина, функции, цветове и материя играчки, с които да се забавлява любимеца Ви.

Скуката влияе много негативно на животните и ги кара да измислят други забавления, включващи пердета, обувки, чехли или канапета. Друго последствие от скуката е играта с Вашите крайници, което в повечето случай завършва болезнено за Вас. Бездействието стресира котката и може да доведе до свръхнапрежение и до самонараняване. По природа те са ловци, обичат да дебнат плячката си, което ги забавлява с часове, за това може да им подсигурите изкуствена плячка, която да преследват.Друга характерна за тях черта е, че са много любопитни и любознателни, което позволява и играчката да е обучителна, с цел дресировка. И не забравяйте-  забавлявайте се и си играйте заедно с котката Ви винаги, когато можете, защото това я прави най- щастлива.

Върни До Горе