/  
 
Количка

Категории с падащо меню

Цена
4лв. 135лв.
Вижте всички марки
За тегло
Вижте всички марки

Храни

Сортирай по: Покажи по: Филтри
1

Продукти

1 Страница 1 от 1

В природата рибите намират разнообразна храна от различни източници: водорасли- алджи, водни растения, лаври на комари, насекоми, други риби, а понякога дори и риби от своя род и вид. Диетата им в непокътнатата екосистема включва всичко необходимо, от което рибките се нуждаят за да бъдат здрави и жизнени: витамини, минерали, протеини, въглехидрати и мазнини.

Аквариумът сам по себе си не може да предложи същото меню, като това в природата. Пo принцип храните в аквариума трябва да бъдат по-качествени от тези в природата. В затворена среда, какватo е аквариумът, всяко възникнало заболяване се разпространява и може да доведе до заразяване на всички обитатели.

Важен фактор при храненето е използването на лесно усвояеми храни. Храната трябва да е оптимално балансирана и да съдържа добре смилаеми хранителни вещества, поради което рибките отделят по-малко и водата не се замърсява от органическите замърсители. Преди всичко основната задача на храната е да съхрани рибките здрави и активни, да им помогне да развият естествената си окраска и поведение.

Разнообразното и богато меню е гаранция за здрави и жизнени рибки с невероятни цветове.

Върни До Горе