/  
 
Количка

Категории с падащо меню

За тегло
Вижте всички марки

Хамстери

Сортирай по: Покажи по: Филтри
1

Хамстеръте предпочитан домашен любимец, защото са чисти и кротки по природа, малки по размер и благ характер. Продължителността на живот при добро гледане е около 2-3 години, като в редки случаи е възможно да доживеят и повече. Развиват бързина- до 6 км/ч. Окраската на козината определя тяхната порода. 

Преди да си вземете хамстер преценте дали ще можте да го отглеждате, подсигурявайки му подходящи условия на живот в жилището Ви. Те са активни предимно нощем, като почти целия ден прекарват в спане. Косматковците изсикват да им почиствате минимум 1-2 пъти в седмицата. Важно е да не ги оставяте на течение, прекалена топлина или влага. При изваждане от клетката, уверете се, че сте премахнали всички възможни препядствия и опасности в дома Ви. Електрическите кабели, трябва да бъдат прибрани. Ако има съдове с вода, трябва също да бъдат премахнати. Хамстерите са любопитковци и се завират във всякакви отвори, добре е да ги запушите. Ако имате други домашни любимци не рискувайте да го срещате с тях. Много са плашливи по пррирода, а стресът не им се отразява добре. Хамстерите обичат да складират храна в бузите си, след което я занасят в жилището си- издълбани дупки в замята( меката настилка на дъното на клетката). Хранят с епредимно с ядки, семена, зеленчуци, трева и плодове.

Zooworld.bg предлага всичко, от което има нужда малкият Ви хамстер, за да расте здрав и да живее дълго, а именно- храна, лакомства, съдове за храна и вода, клетки и къщички, настилки за легла, продукти за здравето, кошове и клетки за пътуване, козметични и хигиенни продукти, играчки, аксесоари и много други.

Върни До Горе