/  
 
Количка

Категории с падащо меню

За тегло
Вижте всички марки

Дегу

Сортирай по: Покажи по: Филтри
1

Продукти

1 Страница 1 от 1

Дегуто е изключително дружелюбно, интелигентно, непретенциозно и лесно за отглеждане животно. Бързо се адаптира към заобикалящата го среда, комуникативно е и е лесно за опитомяване. В естествената си среда живеят до 13 години, в домашни условия до 6-8 години, като при добро гледане може и повече. Не хапят често, но в процеса на опознаване със собственика си е възможно да се случи. Пясъчните бани са от жизнена необходимост за тях всеки ден, за премахване мазнините от кожата и козината си. Малкият косматко държи изключително на добрата си хигиена.

Дегуто е много крехко животно. Никога не дърпайте опашката му, това  е изключително болезнено за него, както и може да доведе до откъсването й.  Дегу са много общителни обичат да живеят в група, търсят контакт помежду си, както и със своя стопанин. Те са по-активни през деня, а не нощем. Единственият им недостатък е, че имат силен инстинкт за гризене. Важно е да им осигурите стабилна клетка, кафез или най-добре терариум, за да сте сигурни, че няма да прегризат дъното. Когато ги пускате на свобода, задължително обезопасете всички кабели, контакти и други. Най- добре ги дръжте под око, когато са на свобода.

Ние от Zooworld.bg ще се опитаме да ви помогнем в отглеждането на мъничето, предлагайки най-необходимите и висококачествени продукти, като – храна, здравни продукти, къщички, легла, настилки за легла, кошове и клетки за пътуване, хранилки и поилки, козметични и хигиенни продукти, аксесоари и др. Добре е да се консултирате с ветеринар още при закупуването на животинчето, а ако имате въпроси към нас, с радост ще Ви помогнем с каквото можем! 

Върни До Горе