/  
 
Количка

Категории с падащо меню

Намери продукти по
За тегло
Вижте всички марки

Arden Grange

 
Arden Grange
Нес Бирд - диетолог в Arden Grange казва „Свинското месо е чудесен алтернативен протеинов източник. Свинското месо се смята за трудно смилаемо и мазно, но с нашата технология на готвене на месото и проведените неинвазивни опити показаха, че то е с много висока смилаемост и се приема с голяма охота от кучетата, а изпражненията са малки,твърди и оформени".
 
Уенди Стефанс - директор и съсобственик на марката, продължава - „С обявяването на този продукт, Arden Grange  още веднъж демонстрира своя ангажимент към оптималното хранене на  домашените  любимци. Тенденцийте в промишленоста показват търсене на нови протеинови источници и ние вярваме, че този наш продукт задоволява търсенето на алтернативи на храни с риба, агнешко и пилешки диети”.
 
Новата рецепта е с високо съдържание на месо: 19% прясно свинско и 24% брашно от свинско месо. В добавка към това, храхата съдържа и сладки картофи, които са натурален източник на цинк, селен и В-комплекс. Освен всичко това рецептите Arden Grange съдържат само висококачествени съставки и не съдържат изкуствени оцветители, консерванти и ароматизатори. Всички продукти са с уникална бленда от нутриенти и натурални суплементи, за да подпомогнат максимално здравето, виталноста и кондицията на кучето. Това включва: пробиотици за добро храносмилане, добовки за здрави стави, есенциални мастни киселини за красива и лъскава козина, екстракт от червена боровинка за здрав уринарен тракт, мощни натурални антиоксиданти, плюс добавени витамини и минерали- подпомагащи имунната система и здравето на зъбите. Всички продукти Arden Grange са натурални, хипоалергенни- без пшеничен глутен, говеждо, соя и млечни продукти. Това намалява риска от хранителен интолеранс и алергии водещи до тежки гастро- интестинални и кожни заболявания.

 

0

продукти

Върни До Горе